hüppe

zuhanykabin

termék főcsoportok

 

    Bevizsgálva és kitüntetve

A "HÜPPE" név egyet jelent Európa legelső zuhanykabin gyártójával: az akkor árnyékolástechnikával és mobilfalak gyártásával foglalkozó cég 1970-ben készítettel el az első, amerikai minta honosításával létrehozott, zuhanykabinját. Az ezt követő időkben számos szabadalommal védett újdonság született meg a HÜPPE műhelyeiben. Ilyen például az ajtók mágnescsíkkal megoldott záródása, a szilikongumi cseppterelő- és tömítőrendszerek, a krómozott alumínium profilok, a keret nélküli, elegáns zuhanykabinok, az Anti-Plaque vízlepergető üveg, és még sorolhatnánk hosszan. Összegezve: a HÜPPE mindig éllovasa volt a zuhanykabin gyártásnak és az is marad.

A HÜPPE márka több mint 30 éve képviseli a kiváló minőséget. Kritikus alapanyag kiválasztás, tökéletes konstrukciók és több évtizedes tapasztalat szolgál sokoldalú megoldásainak alapjául. Mindezt azért, hogy Ön a legnagyobb élvezettel tusolhasson.Nap, mint nap és éveken át.

Minden HÜPPE zuhanykabint az évényben lévő TÜV minőségi követelmények szerint tesztelnek, ezért ezért a termékek TÜV-GS minőségbizonyítvánnyal rendelkeznek. A szigorú gyári, belső vizsgálatok eredményeként a HÜPPE zuhanykabinok és ajtók az előírt minőségi normákat messzemenően felülmúlják.

"Hogyan tesztelik a zuhanykabinokat?"

A HÜPPE cég minden új termékét olyan tesztek sorozatának veti alá, amelyeket elismert minőségellenőrző intézetek közreműködésével alakítottak ki. Ezek során az üvegek, a keretek ellenállóképességétől kezdve, a rögzítések és egyéb alkatrészek teherbírásának vizsgálatán át, a kabin vízzárásáig mindent ellenőriznek.

 

  • A homokzsák teszt bizonyítja, hogy sem valódi üveg, sem pedig a műüveg nem szakad ki a helyéről, ha véletlenül nekiesik, vagy nekidől valaki a zuhany használata közben.

  • A megbízható működés vizsgálatakor az ajtókat legalább 30.000 folyamatos nyitás-csukással tesztelik

  • A tömítettségi teszt megmutatja, hogy a fröcskölő víz a fülke belsejében marad-e?

  • Tartós terheléssel vizsgálják, hogy a zuhanytálca állandó igénybevétel esetén eldeformálódik-e?

 

"Évek elteltével is megbízhatóan működnek a HÜPPE termékek?"

Ebben teljesen biztos lehet, a termékek minősége garantált. A gyári tesztelések során a HÜPPE tolóajtókat 30.000 alkalommal nyitják-csukják. Ehhez képest egy négytagú család tíz év alatt kb. 14.000 alkalommal nyitja ki, és zárja be egy fülke, vagy kabin ajtaját. A homokzsák teszt egy 100 kg tömegű személy elesését szimulálja. Persze ilyenkor sem az üveg, sem a műüveg nem szakadhat ki a keretből. Ilyen, és ehhez hasonló teszttel érik el, hogy a gyárból kizárólag extra minőségű termékek kerüljenek a vásárlókhoz.

 

"De ha mégis ki kell valamiyen alkatrészt cserélni?"

Semmi gond. Az alkatrészellátás elsőrendű, minden egyes elem lecserélhető. A HÜPPE cég vállalja, hogy még az egyes termékek gyártásánakleállítása után is 10 éven keresztül biztosítja az utólagos alkatrészellátást.

 

  • Az azonosító szám alapján minden HÜPPE termék évek múlva is egyértelműen visszakereshető az adatbázisból.

 

"Miben nyilvánulnak meg a HÜPPE termékek előnyei?"

Nézzük például a kabinok üvegeit!

Biztonság: A HÜPPE cég kizárólag egyrétegű biztonsági üveget alkalmaz.Ez az egy estlegesen bekövetkező törés esetén apró darabokra hullik szét, igy teljesen veszélytelen a testi épségünkre.

Könnyű tisztíthatóság: Az "Anti-Plaque" üveg felületén a vízkő és a szennyeződés hosszú ideig nem tud lerakódni.

Esztétika: A kabinok általában különböző üvegezéssel rendelhetőek. Nem csak átlátszó és áttetsző, hanem dekorüvegek közül is Ön választhatja ki az izlésének leginkább megfelelőt.

Természetesen ezen kívűl még számos előnyt említhetnénk, de minden méltatásnál többet ér az az elégedettség amelynek sokszor adnak hangot visszatérő vásárlóink.

Kívánjuk, hogy a HÜPPE termékek használata során fedezze fel Ön is a zuhanyozás igazi élményét!